EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

$30 млрд. за кредити на малкия бизнес отпуска САЩ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

$30 млрд. за кредити на малкия бизнес отпуска САЩ

mail13:30 | 17.09.2010прегледи 2486 коментарикоментари 1


Сенатът на САЩ одобри законопроект в подкрепа на малкия бизнес, предвиждащ отпускането на кредити на стойност до 30 милиарда долара от правителствените фондове, предадоха ИТАР-ТАСС и Асошиейтед прес.
Текстът предвижда намаляване на данъците и увеличаването на програмите за кредитиране на малкия бизнес.
Документът получи подкрепата на 61 сенатори, а 38 гласуваха против. Сега проектозаконът трябва да получи одобрението и на Камарата на представителите, но според експерти там също ще получи подкрепа. След това пакетът от мерки трябва да бъде подписан от президента Барак Обама.
Новият кредитен фонд ще бъде на разположение на общинските банки за насърчаване на кредитирането на малкия бизнес, отбелязва АП. Агенцията изтъква, че придвижването на закона прекалено се е забавило, за да помогне за намаляване на
9,6-процентовата безработица преди частичните избори за Конгрес на 2 ноември. 


 
Коментари
 
Maria Petrova - 12-10-2012 г. 11:22:18

Здравеѝте , ние сме Мария Петрова и Калоян Бушев двема млади творци във областа на Скулптурата , Живописта , Графиката , Модата и още куп други раздели на ИЗКУСТВОТО . Като млади творци искащи да се развиват във сверата на изкуството ние се стремим да творим и да продължаваме да развиваме нашите вече развити умения. Факт е че в България това е много трудно. Факт е че в България няма пари за МЛАДИ таланти . В тази връзка ние имаме идея , която мислим че ще постигне големи резултати във бъдеще когато се осъществи . Галерия + Ателие на едно място. Хората коѝто се интерсуват от изкуство ще бъдат много любопитни как протиче процесът на изработка на една скулптура или картина . ДА и затова във нашата бъдещта Галерия Ателие ще може да се наблюдават тези процеси . Надяваме се да имате интерес към нашите идеѝ и също така да можем да си бъдем полезни един на друг. Благодарим ви за отделеното време .

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg