EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

„Фудтех 2013“ в Пловдив

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

„Фудтех 2013“ в Пловдив

mail11:00 | 18.02.2013прегледи 735 коментарикоментари 0


Ароматната кулинария е една от атракциите на работилниците „Сготви си здраве“, които се организират за първи път в рамките на международната изложба „Фудтех“. Посетителите ще видят как се приготвят сладкиши с натурални етерични масла.
Зоната за здравословно хранене е новост на изложението, което ще се проведе от 3 до 6 април 2013 г. в Международен панаир Пловдив. На живo ще се демонстрира приготвянето на хляб от квас и брашно, смляно на каменна мелница, масло, родопски специалитети от домашни екопродукти и други традиционни рецепти. Ще се акцентира на правилното хранене на децата - те сами ще могат да си направят полезна закуска или обяд за училище.

В специално обособена зона ще се предлагат местни и екологични продукти. Целта е да се обърне по-голямо внимание на храната като елемент от здравословния начин на живот.
Екзотични азиатски специалитети, направени лично от главния готвач на посолството на Япония у нас, ще допълват традиционния Гурме салон.
Работилниците „Сготви си здраве“ са съвместна инициатива на Сдружение „Устойчиво общество”, сайта „Органично.ком“ и Международен панаир Пловдив, който организира изложението на хранително-вкусовата индустрия „Фудтех“.
И тази година форумът ще се проведе паралелно с Международната изложба за лозарство и винарство „Винария“ и Международната изложба за оборудване за хотели, ресторанти, кафетерии и търговски обекти „Хорека Пловдив“. Така се събират представители на сектори с общи маркетингови интереси - хранителната и винарската индустрия, туризма, хотелиерството и ресторантьорството.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4158