EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

„Софийска вода" с нова „зелена” услуга

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

„Софийска вода" с нова „зелена” услуга

mail16:30 | 01.11.2011прегледи 419 коментарикоментари 0


От 1 ноември 2011 г. - една година след като „Софийска вода” предостави на клиентите си възможност да се откажат от получаването на хартиена фактура, възползвалите се ще могат да се абонират за получаването на електронна фактура, съобщи focus-news.net. Документът съдържа електронен подпис и е напълно легитимен пред държавните финансови институции.
След регистрацията си на www.sofiyskavoda.bg, клиентите, които се откажат от получаването на хартиен екземпляр на фактурата освен, че ще могат да получават подробна електронна справка, как е формирана сметката им, допълнително вече ще могат да заявяват и получаване на електронна фактура, която е легитимен документ и служи за нуждите на счетоводната дейност на всички юридически лица и фирми. По този начин те ще имат достъп до архив на фактурите, които могат да бъдат отпечатани по всяко време при необходимост.
Електронната фактура е безплатна услуга, която предлага електронен вариант на оригиналната печатна месечна фактура. И двете услуги са достъпни чрез личния профил на клиента след предварителна регистрация в сайта на „Софийска вода”.
„Софийска вода” ще информира клиентите си чрез електронно писмо за всяка нова фактура в срок до един работен ден след издаването на документа.
Новата функционалност е част от комплексната дейност на компанията за развиването на „зелена” икономика. С един „клик” нашите клиенти не само пестят време и хартия, но и стават наши партньори в каузата ни за една по-чиста и по-зелена околна среда.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg