EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

„Карфур” разпродава касите си

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

„Карфур” разпродава касите си

mail10:45 | 29.03.2016прегледи 972 коментарикоментари 0


Касите за обслужване на клиенти в магазина „Карфур”, който се намира в The MALL на бул. „Цариградско шосе”, са обявени за продажба от частен съдебен изпълнител. Това показва проверка в регистъра с продажби на Камарата на частните съдебни изпълнители. Обявени са общо шест апарата за публична продан, които разполагат с подвижна лента за придвижване на стоки с мобилен баркод четец, скенер за банкноти, касово чекмедже, клавиатура и фискален принтер, пише „Телеграф”. Машините за таксуване на стоките са придобити през 2012 година, става ясно от обявата. Първоначалната цена на един касов апарат е 9 180 лева с ДДС, което прави общо 55 080 лева за всичките шест машини.

Имуществото се продава заради натрупан дълг на „КМБ България”, което управлява търговската верига у нас, към доставчик на перилни препарати „Ти Ейч Би Дистрибюшън”. В обявлението не се съобщава дължимата сума, за която претендира взискателят.

Желаещите да се сдобият с оборудване за магазин могат да разгледат документацията всеки работен ден от 9 до 17 часа в сградата на Районния съд в София на бул. „Цар Борис”. За участие в търга трябва да се внесе задатък от 10% от стойността на вещите по банкова сметка на името на съдебния изпълнител. Предложения ще се приемат до 17 часа на 25 април. На 26 април в присъствието на кандидатите за закупуване на оборудване ще бъдат отворени всичките предложения и ще бъде избрана офертата с най-висока цена.

Още през 2013 година веригата спря да плаща и в момента има заведени десетки дела от доставчиците и производители за неплатени доставени стоки. Има фирми, които чакат повече от 3 години. Задълженията на веригата към доставчиците надхвърлят 20 млн. лева.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4150