EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

„Идеал Стандарт – Видима”АД назначи стажанти

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

„Идеал Стандарт – Видима”АД назначи стажанти

mail10:00 | 14.09.2011прегледи 1531 коментарикоментари 0


На 9 септември стажанти и ръководители от „Идеал Стандарт – Видима” АД официално закриха Стажантската програма на компанията за 2011г. в Севлиево. В продължение на близо два месеца (от 5 юли до 31 август) 33-ма студенти от български и чуждестранни университети работиха в различни области от дейността на компанията. Стажантската програма приключи с предложение за работа на един стажант в направление "Идеален път" на завода за производство на санитарна керамика на „Идеал Стандарт – Видима” АД. Двама студенти ще продължат стажа си до края на годината в Центъра за финансова отчетност, а други трима имат предложение за удължаване на стажа в Дистрибуционен център, дирекция "Финанси" и в отдел "Отчитане и съхраняване на материали и продукция" на завода.
В Стажантската програма взеха участие студенти с успех над 4.50, от 9 български и 4 чужди университета. Сред тях са: Техническите университети в Габрово и София, ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, СА „Д.А.Ценов” – Свищов, УНСС – София, ИУ – Варна, ВСУ „Черноризец Храбър”, СУ „Св. Климент Охридски”, ХТМУ – София. Чуждите учебни заведения са представени от студенти в три университета във Великобритания (Болтън, Манчестър и Гринуич) и един в Австрия (Виена).
Сред приоритетите на „Идеал Стандарт – Видима” АД в дългосрочен план е заложено насърчаването и подпомагането на професионалното и кариерно развитие на младите хора в България чрез организиране на Стажантски програми и участие в инициативи като „Дни на кариерата”, „Бизнесът в действие”, „Мениджър за един ден”, Бизнес форуми и др.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg