EUR 1.9558
USD 1.7990
CHF 2.0155
GBP 2.2997
CNY 2.4822
you tube
mobile version

„Български пощи“ с Колективен трудов договор 2024 - 2026.

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

„Български пощи“ с Колективен трудов договор 2024 - 2026.

mail16:15 | 22.05.2024прегледи 562 коментарикоментари 0


Ръководството на „Български пощи“ подписа нов Колективен трудов договор за периода юни 2024 г. – юни 2026 г. със Синдикална федерация на съобщенията към КНСБ, Федерацията на съобщенията „Подкрепа“ и Демократичния синдикат на съобщенията.

Запазват се важните за служителите социални придобивки, като ваучери за храна, ресурсно обезпечаване за здравословни и безопасни условия на труд, обучение, повишаване на квалификацията и професионалното развитие на персонала.  Средствата за социални разходи и техният размер ще се договарят всяка година в Съвета за социално партньорство.

„Конструктивните преговорите бяха проведени в кратки срокове в дух на диалогичност и взаимно разбирателство“ – коментира Главният изпълнителен директор на „Български пощи“ Цветилия Стоилкова при подписването на КТД.
Ръководството на  „Български пощи“ е убедено, че служителите във фирмата заслужават достойно заплащане, тъй като от всеки един от тях зависи просперитета на дружеството.

Актуализация на възнагражденията на служителите ще се обсъжда и ще бъде съобразена с финансовото състояние на компанията. Общо е мнението, че по-справедливият ръст на заплатите е обвързан с генерирането на печалба. Именно в тази посока ще работи новото ръководство на дружеството съвместно със Съвета за социално партньорство.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg