EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

„Банка на годината“:Старт на гласуването

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

„Банка на годината“:Старт на гласуването

mail06:45 | 04.06.2013прегледи 385 коментарикоментари 0


Асоциация Банка на Годината, която традиционно връчва вече две десетилетия банковите награди в България, стартира гласуването в категория „Банка на Клиента“ за всички клиенти, партньори и служители на банките на своя сайт www.bankoftheyеar.bg и уеб страниците на медийните партньори на събитието. Това е единствената категория, в която потребителите могат да определят носителя на приза, тъй като в останалите призьорите се излъчват на базата на проучвания и финансови резултати, направени от експерти във финансовия сектор. Гласуването ще продължи до 12 вечерта на 30-ти юни. А гала церемонията и връчването на статуетките ще се състои на 2-ри юли.

Тази година към 7-те основни категории (Банка на клиента, Пазарен дял, Динамика и Развитие, Чуждестранен Банков клон, Ефективност, Банка на „Тайния Клиент“, големия приз Банка на годината), се добавя още една, за която ще бъде изработена специална статуетка. Банките ще бъдат оценени и за най-добър банков бранд. Асоциация Банка на Годината е поръчала специално изследване, което ще определи коя банка е успяла да наложи своята марка най-успешно на българския пазар.
„Наградите „Банка на годината“ в различните категории са се превърнали в символ на успех и доказателство за стабилността както за банковите институции и така и за техните клиенти. За това за нас, като организатори винаги е било приоритетно да се развиваме заедно с банковия пазар и да отговаряме на очакванията на хората. Новата категория „Най-добър бранд“ е точно такъв отговор на тенденциите в банковия сектор за избора на банка партньор за бизнеса или обикновения потребител“ – каза г-н Валентин Панайотов председател на Съвета на директорите на Асоциация Банка на Годината.
Специален гост на престижното връчване на статуетките ще бъде полският икономист и политик Лешек Балцерович. Неговата финансова политика, придобила популярното име „Планът Блацерович“, осигурява финансова стабилизация и непрекъснат икономически растеж на Полша и до сега. Той ще изнесе лекция в деня на събитието, на която очакваме финансовия, политически и бизнес елит в страната.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1045