EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

“Булгартрансгаз” - конкурс за ново лого

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

“Булгартрансгаз” - конкурс за ново лого

mail13:15 | 08.11.2012прегледи 476 коментарикоментари 0


“Булгартрансгаз” стартира конкурс за изработване на ново корпоративно лого. Инициативата е логично продължение на процеса на утвърждаване на Дружеството като независим национален газопреносен оператор и е в духа на ангажиментите, произтичащи от Третия енергиен пакет. Тази важна стъпка е подкрепена и от насоките за постигане на независимост, прозрачност и конкурентност, които Европейската комисия дава към всички газопреносни оператори на страните-членки.
Конкурсът за ново лого на „Булгартрансгаз” е етап от разработването на цялостна нова Програма за корпоративна идентичност, която да отрази в пълнота стремежа на Дружеството да работи прозрачно и отговорно, в интерес на държавата и обществото.
Конкурсът е отворен за участници с креативно мислене и иновативен прочит на профила на Дружеството. За да въвлече в тази инициатива повече млади творци, „Булгартрансгаз” изпраща информацията до всички висши учебни заведения в страната.
Участниците в конкурса могат да изпращат предложения от 8 до 21 ноември 2012 г., според условията и реда за неговото провеждане, публикувани в секция „Новини” на уеб страницата на Дружеството – www.bulgartransgaz.bg. Победителят в надпреварата ще получи конкурсна премия в размер на 2000 лв.
Жури с представители на Дружеството ще оценява проектите за корпоративно лого, като в него ще бъдат привлечени и специалисти дизайнери с професионален опит в тази област. Всички служители на компанията ще имат възможност да се включат във вътрешно гласуване, резултатите от което ще бъдат взети под внимание при окончателния избор.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg