EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Юробанк И Еф Джи с награда за факторинг

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Юробанк И Еф Джи с награда за факторинг

mail14:40 | 03.08.2011прегледи 734 коментарикоментари 0


Юробанк И Еф Джи Факторс получи тазгодишната награда за „Най-добра международна факторинг компания (износ-внос)”. За трета поредна година компанията се задържа на челните места на международната класация сред 260 факторинг компании, членуващи в Международната верига на факторинг дружествата (Fаctors Chain International).
Юробанк И Еф Джи Факторс получи отличието по време на 43-тата годишна конференция на F.C.I., която се състоя в Сан Франциско през юни. Класирането е в резултат на гласуване сред всички членове, базирано на количествени и качествени критерии, като качество на предоставяните услуги, годишен оборот, управленска ефективност, опит и брой гласуващи партньори.
Юробанк И Еф Джи Факторс успя да постигне един от най-добрите резултати в историята на F.C.I. и получи оценка „отличен“ на базата на горепосочените критерии.
„Това отличие е резултат от колективна работа и усилия, и е от особено значение за компанията, тъй като е постигнато в изключително предизвикателна икономическа среда”, заяви Георгиос Караянопулос, главен изпълнителен директор на Юробанк И Еф Джи Факторс. „В същото време, то демонстрира последователността на компанията и способността й да продължи да се развива динамично и успешно, като отговаря на най-високите международни стандарти. Това се доказва от нашата първа позиция през 2009 г. и втора позиция през 2010 г. при същите критерии”, добави той.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1046