EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Шумен: Младежка организация за предприемачи

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Шумен: Младежка организация за предприемачи

mail11:05 | 14.01.2016прегледи 1550 коментарикоментари 0


"Предприемаческа младежка организация" ще бъде създадена в Шумен. Целта е да се даде възможност на младите хора да реализират своите бизнес идеи, да получат необходимите знания и умения да правят бизнес, да се срещнат с успешни предприемачи. Това съобщи на пресконференция в пресклуба на БТА в областния град шуменският общински съветник от Реформаторския блок /РБ/ Иван Ламбов. На пресконференцията той и колегите му от РБ в Общинския съвет в Шумен представиха приоритетите в работата си през 2016 г. и отчет за свършеното от тях през миналата година.

Първото събитие, организирано за ученици и студенти, които се интересуват от бизнес, ще се състои на 25 януари, от 19.00 часа в хотел "Шумен" под наслов "Асансьор към успеха". Те ще имат възможност да се срещнат и разговарят с един от успешните предприемачи в града и в страната Владимир Кипров, отбеляза Ламбов. Той уточни, че амбиция му е Шумен да се превърне "в регионален център за млади предприемачи".

Общински съветници от Реформаторския блок съобщиха на пресконференцията, че са внесли в общината проект за наредба за финансиране на спортните организации; подготвят наредба за младежките дейности; имат идея за създаване на фонд за подпомагане на талантливи деца, както и сайт, който ще рекламира културните събития в общината.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg