EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Шест компании на изложение за хотелиерство в Милано

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Шест компании на изложение за хотелиерство в Милано

mail17:05 | 20.10.2017прегледи 9486 коментарикоментари 0


Шест компании се представят на българския национален щанд на международното изложение за хотелиерство и ресторантьорство HOST 2017 в Милано, Италия. Събитието ще се проведе от 20 до 24 октомври 2017 г. Компанията „Вегас 93“ ООД ще покаже производство на хотелско оборудване, „АБ-Терм“ ООД с професионално кухненско оборудване, „Никалаз ДМ“ ООД с декорация за маса, „ХС стил“ ООД с рекламно-информационни елементи и съоръжения за хотели и заведения за хранене, „Евоушън“ ООД с обзавеждане и интериорен дизайн, „Кан Учтехспорт България“ ООД с офис мебели и обзавеждане на конферентни зали.

HOST Милано е най-големият и значим форум за сектор ХоРеКа. На изложението се среща международният бизнес в областите: обзавеждане за хотели и ресторанти; оборудване за професионални кухни; производство на хляб, сладкарски изделия, сладолед, кафе и чай; интериорен дизайн; осветителна техника и аксесоари. Събитието привлича бизнес посетители и специалисти от цял свят. Това е мястото, където се представят най-новите продукти, иновативни технологии и тенденциите в сектора.

Българското участие се организира по Проект № BG16RFOP002-2.003-0001 „Създаване на условия за устойчиво развитие и успешно интегриране на българските предприятия на европейски и международни пазари, чрез осигуряване на подкрепа за участие в международни търговски панаири и конференции“ с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

 

 

 

 

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg