EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

ЧЕЗ известява абонатите чрез sms за крайни срокове

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

ЧЕЗ известява абонатите чрез sms за крайни срокове

mail14:39 | 28.07.2009прегледи 511 коментарикоментари 0


От днес електроразпределителното дружество ЧЕЗ, което обслужва Западна България, започва да известява своите клиенти със sms-съобщения за изтичащ срок на плащане на сметките им за електроенергия. Това съобщи на пресконференция днес мениджърският състав на дружеството.
Известието, което клиентите ще получават, съдържа стойността на задължението, както и датата, след която ще бъде прекъснато електрозахранването. От ЧЕЗ се надяват тази услуга, която е първа по рода си в енергийния сектор, да помогне за ограничаване на броя на прекъсванията на тока поради неплатени задължения, посочиха от компанията.
Клиентите на ЧЕЗ могат да активират услугата след регистрация на кратък номер 170077, на интернет адрес www.cez.bg или на място в центровете за клиенти на ЧЕЗ на територията на Западна България. При попълването на регистрационната форма клиентът може да заяви съгласието си да получава и допълнителна информация от ЧЕЗ, свързана с новости и с други услуги на компанията.
Стойността на sms-а е според тарифния план на клиента към отделните мобилни оператори без увеличение на цената, посочиха от ЧЕЗ.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1127