EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

ЦЕРБ печели търг в Гърция & JTI с награда

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

ЦЕРБ печели търг в Гърция & JTI с награда

mail11:30 | 26.11.2014прегледи 1548 коментарикоментари 0


Енергиен проект за близо 2 милиона лева спечели на търг българската ЦЕНТРАЛНА ЕНЕРГОРЕМОНТНА БАЗА (ЦЕРБ) в Гърция. Тя се състезаваше с местната компания ABB GREECE и световни имена в бранша като Ansaldo - Италия, Turbo Care - Полша, Electroputera - Румъния.
Поръчката е възложена от националната електрическа компания на Гърция, Public Power Corporation, която има 99.7% пазарен дял и снабдява с електричество приблизително 7.4 милиона потребители.
Проектът е за ремонт на генератор в една от най-големите водноелектрически централи в южната ни съседка - ВЕЦ Кастраки. ЦЕРБ ще възстанови напълно генератор 3 на ВЕЦ-а, който в момента е изключен. След ремонта мощността на съоръжението ще се увеличи с 10% и ще се осигури непрекъснат режим на работа за производство на необходимата електроенергия.
Ремонтните работи включват производство на нова намотка и монтаж. Това ще бъде извършено за период от 7 месеца от 14 специалисти на ЦЕРБ.
ЦЕРБ работи с Public Power Corporation от 2007 г. Ремонтирала е генератор за ВЕЦ Кремаста (част от най-големия хидровъзел в Гърция), както и генератори за ТЕЦ-ове на о-в Родос, о-в Лесвов и о-в Крит.
JTI България, част от международната тютюнева компания Джапан Табако Интернешънъл (JTI), за втора поредна година е в топ 3 в ежегодното проучване на AON Hewitt „Най-добрите работодатели в България“. За 2014 г. компанията е класирана втора сред „Малки компании“ с до 250 служители. През 2013 г. JTI България беше на първо място в същата категория.
JTI България е и единствената компания у нас със сертификат Top Employer за 2014 г., който се дава на компании с отлични постижения при управлението на човешките ресурси. Общо 25 офиса на JTI в Европа и света имат такъв сертификат за тази година.
AON Hewitt е глобална компания за решения в сферата на човешките ресурси. Тя провежда „Най-добрите работодатели в България“ за осма година. Методологията на изследването включва 3 проучвания за всяка компания-участник – въпросник за ангажираността на служителите, за топ мениджърския екип и за практиките в управлението на хората в компанията.


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4167