EUR 1.9558
USD 1.7957
CHF 2.0346
GBP 2.2899
CNY 2.4953
you tube
mobile version

Цената на билетчето у нас + Европа

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Цената на билетчето у нас + Европа

mail07:05 | 22.08.2017прегледи 22202 коментарикоментари 2


EconomyNews.bg

Ремонтите на ключови кръстовища в София отново предизвикаха транспортен хаос и неудобства сред гражданите на столицата. Объркването идва от изместени спирки на градския транспорт и неясно написани информационни табели. Случващото се не е новост, тъй като пробойните в организацията на Столична община при подобни случаи вече се превърнаха в традиция. Получаването на информация допълнително се усложнява от сривове като например сайта на Центъра за градска мобилност, който в понеделник сутрин не се отваряше. zoom_sss

Причинените неудобства отново събудиха силни критики срещу цената на билетчето, която на мнозина се струва неоправдано висока. Истината обаче е, че еднократният билет за обществения транспорт у нас е сред най-ниските в Европа. Вижте таблицата.

zoom_sss


 
Коментари
 
Еньо - 23-08-2017 г. 09:22:59

Защо до тази табличка не сложите и една таблица показваща доходите на хората в съответните държави и още една до тях, показваща удовлетвореността от предоставяната услуга. Така би било редно. Иначе тази статия кой обслужва?

Монев - 04-10-2017 г. 15:55:39

Сравненията вероятно се отнасят за столичните градове - в Полша също само в столицата е толкова скъпо билетчето. В западноевропейските страни пък няма чак такава разлика между малки и големи градове.

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg