EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Целият състав на ДКЕВР в оставка

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Целият състав на ДКЕВР в оставка

mail15:45 | 25.02.2013прегледи 675 коментарикоментари 0


Всички членове на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) са подали оставка в Министерски съвет още през изминалата седмица. Това съобщава пресцентърът на държавната комисия. Членовете на ДКЕВР са депозирали оставката си дни след като назначената за председател на регулатора Юлиана Иванова също подаде оставка. Ето съставът на комисията:

Андон Роков
Завършил е Юридическия факултет на СУ "Св. Климент Охридски". Бил е заместник главен юрисконсулт на "Булгаргаз" ЕАД, синдик и адвокат.

Анжела Тонева
Магистър по икономика, с квалификационно обучение по ценообразуване на енергийни продукти и услуги по Програма за партньорство организирана от Американската национална асоциация на регулаторните комисии.

Костадин Балачев
Степен „магистър", придобита във Висш Минно-геоложки институт. Работил е в НЕК, по-късно в Дирекция "Газоснабдяване" на ДКЕВР.

Милена Миланова
Магистър по право.Работила е в Столична община и е в екипа за промяна на договора за концесия на столичната В и К система. По-късно е в Агенция за финансово разузнаване към Министерство на финансите.

Цветанка Андреева
Дипломиран инженер, специалност "Водоснабдяване и канализация". Завършила ВИАС, специалист в областта на водния сектор – проучване, контрол, координиране и управление на проекти.

Все още няма официален отговор от Министерски съвет дали оставките са приети, като ДКЕВР продължава да заседава в посочения по-горе състав, докато не бъдат назначени нови членове и председател на държавния регулатор.
 


Тагове: ДКЕВР, оставка
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4147