EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Хотелската верига RIU се разделя с В. Златев

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Хотелската верига RIU се разделя с В. Златев

mail12:05 | 24.08.2021прегледи 1037 коментарикоментари 0


Компанията "Тера Тур Сервиз" ЕООД, собственик на хотелите Riu Pravets Resort в Правец и на морето Riu Helios Bay, Riu Helios, Riu Helios Paradise, Riu Palace Sunny Beach, и SUNEO Helios Beach, които в момента се менажират от световноизвестния бранд RIU, преустановява досегашното си сътрудничество с международната хотелиерска верига. Това съобщи Лъчезар Тодоров, изпълнителен директор на българската фирма, цитиран от TravelNews.

"Тера Тур Сервиз" е собственост на "Агрохолд" АД и се управлява от Васил Златев, баща на бившия генерален директор на "Лукойл България" Валентин Златев.

Партньорството в Riu Helios Bay, Riu Helios, Riu Helios Paradise и Riu Palace Sunny Beach ще продължи до края на 2022 г., а в SUNEO Helios Beach и Riu Pravets Resort - до края на 2021 г. Плановете на "Тера Тур Сервиз" са хотелите да продължат своята работа и развитието си предлагайки същото високо качество на услугите.

"През следващите осемнадесет месеца ще продължим да работим по обичайния високопрофесионален начин, с отдаденост към интересите и нуждите на нашите гости и с акцент върху връщането на рентабилността след настъпилата криза, причинена от COVID-19", каза Лъчезар Тодоров.

Българската компания остава да работи само с един международен бранд Hyatt, под който оперира столичният хотел Hyatt Regency Sofia.

След раздялата с Валентин Златев, международната верига RIU ще остане да присъства в България с един хотел - RIU Astoria в Златни пясъци, който е собственост на строителната компания "Хидрострой" на бизнесмена Велико Желев и на варненския предприемач Милен Райков.

Световната хотелска верига RIU Hotels & Resorts е основана в Майорка, Испания през 1953 г. от семейство RIU. Близо 49% от нея притежава големият германски туроператор TUI, а останалите са собственост на фамилията. Веригата е позната по света със своето високо качество и all inclusive услуги. Те оперира на 98 места по света и е представена в 19 страни. Разполага с над 31270 служители и има над 4.9 млн. клиенти.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 3888