EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Холандски експерти консултират млечния сектор

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Холандски експерти консултират млечния сектор

mail13:10 | 11.04.2011прегледи 523 коментарикоментари 0


Семинари тема: „Преструктуриране на млечния сектор и администриране на млечните квоти на национално ниво” се планират от МЗХ и Министерството на земеделието, околната среда и качеството на храните на Кралство Нидерландия /Холандия/.
Сред лекторите е Герард Креберс – началник отдел в Млечния борд на Кралство Нидерландия. Той е експерт с дългогодишен опит в управлението на млечните квоти в Холандия и участва активно в работата на европейските институции.
Посещението на Герард Креберс ще се проведе от 10 до 16 април 2011 г., като в програмата му са включени провеждането на семинари в областните градове Разград, Русе, Шумен, Силистра и Варна. В тях участие ще вземат и експерти от Министерството на земеделието и храните, Българска агенция по безопасност на храните, Изпълнителна агенция по селекция и репродукция в животновъдството, Областни дирекции ,,Земеделие”, Национална служба за съвети в земеделието, производители на краве мляко, одобрени изкупвачи на краве мляко и други земеделски производители.
В рамките на семинарите ще бъдат разгледани основно въпросите по преструктурирането на млечните ферми, администрирането на млечните квоти на национално ниво, ще бъдат направени констатации и професионални препоръки за оптимизиране на работата в животновъдството като цяло. Семинарите ще започнат на 11 април 2011г. в град Русе от 10.00 часа и град Разград от 14.00 часа същия ден.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4162