EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Хит в GB: В София за Св. Валентин

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Хит в GB: В София за Св. Валентин

mail13:50 | 20.01.2012прегледи 616 коментарикоментари 0


Компанията за отдаване на коли под наем eRentals.co.uk отчита нарастващо търсене за Прага, Краков и София, съобщи PR Newswires.
Британски двойки избират по-необикновени места за романтично бягство по случай Свети Валентин, според специализирания сайт eRentals.co.uk, който тази година наблюдава силно търсене на дестинации в Източна Европа. Компанията посочва, че резервациите за дестинации, сред които София в България, Прага в Чехия, Братислава в Словакия и Краков в Полша, се увеличават от година на година, тъй като романтичните пътешественици са привлечени от историята, културата и оптималното съотношение цена/качество.
Брайъни Феърбеърн от eRentals отбелязва: "Дестинации като Франция все още са много популярни като лесно достъпна романтична почивка, но наблюдаваме голям растеж на резервациите за тези по-малко известни източноевропейски дестинации. Съчетанието на повече ниско тарифни полети с изгодни хотели, ресторанти и пазаруване изглежда е двигателят на това търсене".
"Някои от тези дестинации също така предлагат възможност за романтична ски почивка, която няма да ги разори, с наемане на автомобил, придаващо добавена стойност към екскурзията, когато пътешествениците предпочитат да разгледат по-обширен район", допълва той.
В момента eRentals.co.uk предлага автомобил под наем за три дни от летище София на цена 20 британски лири, от летище Краков за 40 лири и от летище Будапеща също за 40 лири. Други места, за които е отчетено силно търсене за седмицата
на Свети Валентин, са Фаро, Малта и Бордо. eRentals.co.uk е създадена през 2006 година и е специализирана компания за отдаване на автомобили под наем, предлагаща услугата си на ниски цени в над 12 0000 места по света, във всички водещи страни и туристически дестинации.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1047