EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Френска компания в Кърджали

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Френска компания в Кърджали

mail11:45 | 23.01.2013прегледи 615 коментарикоментари 0


Днес голямата френска фирма ОНЕТ изпрати свои представители за оглед на площадката за новото цинково производство в Кърджали. Обявен е конкурс за избор на главен изпълнител на проекта за обновяване и модернизация на цинковото производство.
За участие в конкурса са поканени реномирани световни компании от сектора на цветната металургия. Интересът е голям. В следващите дни тук се очакват да дойдат канадски, американски и други компании.
Процедурата по избор на изпълнител е в напреднала фаза. Целта на инвеститора е максимално бързо да възстанови и модернизира цинковото производство на високо-технологична основа и да разкрие нови работни места в региона.
След приключването на процедурата по избор на главен изпълнител, ще бъдат оповестени конкретните сроковете, с които той се ангажира за модернизиране на цинковото производство в предприятието.
На производствената площадка вече са започнали ремонтно – възстановителни дейности по водопроводната и канализационната инсталации и изграждането на нова инфраструктура.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg