EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Форум "Системи за управление на бизнеса"

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Форум "Системи за управление на бизнеса"

mail14:20 | 25.10.2011прегледи 567 коментарикоментари 0


След като отбеляза 10-годишното си съществуване, форумът, посветен на системите за управление на бизнеса за всички сектори на икономиката, се устремява към поредното си издание със самочувствието на единственото национално събитие с толкова широк мащаб на тематичните акценти. Тази година конференцията ще поеме към нов формат, който включва три напълно самостоятелни събития, в рамките на които ще бъдат представени решения, ориентирани съответно към леката промишленост, тежката промишленост, транспорта, спедицията и логистика.
Ще сe говори за европейските програми за финансиране на внедрявания и технически иновации, за регулациите в сферата на системите за управление на бизнеса, за това, което беше и което предстои.
В откриващия панел на събитието, където на едно място ще се съберат консултанти, ИТ компании, представители на леката и тежката промишленост, както и на транспорта, логистиката и спедицията, ще се представят резултатите от първото по рода си национално представително проучване "Ниво на внедряване, използване и надграждане на ИТ решения сред малките и средни предприятия в България". Проучването е извършено от Алфа Рисърч, с подкрепата на KPMG България.

 


Тагове: иновации, форум
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg