EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Фирми:Аптеки BENU, летище Варна

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Фирми:Аптеки BENU, летище Варна

mail16:05 | 10.10.2023прегледи 611 коментарикоментари 0


Kaufland България ще открие през октомври нов хипермаркет в жк. „Люлин“ 3, където ще отвори врати и първата аптека BENU на Група ФЬОНИКС. BENU e една от най-големите фармацевтични вериги в Европа, пазарен лидер в редица държави. В края на 2022г. BENU влезе и на българския пазар като онлайн аптека.

Стратегическото партньорство между Kaufland и BENU България е стъпка от развитието на концепцията на ритейлъра за One Stop Shopping – пазаруване, при което клиентите могат да намерят всичко, което им е необходимо, на едно място. Близо 70 % от потребителите на най-големият ритейлър подчертават, че мотивацията им за избор на място за пазаруване се определя от възможността да се комбинира с допълнителни активности и услуги. Според анализи на Kaufland България върху потребителското поведение над 72 % от пазаруващите седмичен семеен пазар предпочитат да го съчетаят с посещението на други обекти като: аптека, разплащателни услуги, пекарни за ядки, топли точки и други.

--------------------

Летище Варна ще обслужва полети до 13 дестинации през зимния сезон. Това обяви Радостина Златева, експерт „Развитие на въздушния трафик“ във „Фрапорт България“, концесионер на летищата във Варна и Бургас. Четири пъти в седмицата полети между Варна и Виена ще правят „Австрийските авиолинии“. Авиокомпанията работи целогодишно на летището и предоставя своите връзки с останалите градове по света, до които оперира.

Националният ни превозвач – „България Еър“, ще лети всеки ден между София и Варна с възможност за трансфери до цяла Европа.

„Турските авиолинии“ ще правят ежедневен полет между Варна и Истанбул и оттам могат да се правят трансфери до цял свят.

Нискотарифната авиокомпания Wizz Air ще оперира до 10 дестинации от Варна до градове в Европа, като най-много полети – пет, ще има до Германия – Берлин, Дормунд, Кьолн, Меминген и Хамбург. Другите ще са до Тел Авив (Израел), Брюксел (Белгия), Ларнака (Кипър), Лондон (Великобритания) и Айндховен (Нидерландия), обясни пред TravelNews Радостина Златева.

Отделно чартърни полети ще бъдат осъществявани от Варна до Турция, Египет, Тунис и др. страни, които ги организират български туроператори.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg