EUR 1.9558
USD 1.7973
CHF 1.9740
GBP 2.2988
CNY 2.4807
you tube
mobile version

Фирми:Wizz Air,Smartron локомотиви

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Фирми:Wizz Air,Smartron локомотиви

mail08:10 | 08.05.2024прегледи 620 коментарикоментари 0


Wizz Air обяви, че стартира нов летен маршрут: от София до Хераклион. Полетите от оживената столица на България до културното съкровище на остров Крит ще започнат през юни тази година.
Стартирайки от 24 юни, когато ще е първият полет София-Хераклион на WIZZ за 2024 г., пътниците ще могат да се отправят на незабравимо гръцко
пътешествие, за да опознаят завладяващите забележителности, богатата история и култура, които ги очакват в Хераклион. Българските туристи ще могат да се възползват от директни полети два пъти седмично, всеки понеделник и петък.
-------------------

 

Четири нови електрически Smartron локомотива бяха доставени за"Булмаркет Груп" АД. Заедно с тях компанията е придобила общо десет локомотива от серията, която вече е реализирана в над 100 броя, за последните години.

Smartron е фамилия локомотиви наследници и стъпили на базата на Vectron - една от най-разпространените серии локомотиви в Европа. Smartron, са специално адаптирани към нуждите на компанията - предназначени за стандартно междурелсие от 1435 мм, тежат около 83 тона и могат да развиват скорост до 160 км/ч, което ги прави идеални за българската железопътна мрежа.

Характеризират се с оптимизирано енергопотребление, като намаляват разходите за електроенергия с между 10 до 20 процента в сравнение с други модели. Локомотивите са снабдени с най-съвременни системи за проследяване на скорост и местоположение чрез GPS, както и със системи за 24-часово видеонаблюдение, което осигурява изключителна надеждност и безопасност.

Така  „Булмаркет Груп" АД се надява да играе ключова роля в трансформацията към по-зелена и чиста железопътна индустрия.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg