EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Фирми представиха продукти пред китайски общинари

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Фирми представиха продукти пред китайски общинари

mail06:15 | 07.06.2016прегледи 809 коментарикоментари 0


Китайска делегация от побратимения на Казанлък град Дзинан се срещнаха в града с производители на козметика от етерични масла в региона. От китайска страна 5-членната делегация е водена от заместник – генералния секретар на общинската администрация Генг Янксинг. В срещата участваха председателят на Общинския съвет Николай Златанов и представител на общинския отдел „Международни отношения“.

По молба на приятелите на община Казанлък от гр. Дзинан да се запознаят с производители на характерни за региона продукти от Общината бе отправено запитване към местните компании. Пет от тях проявиха интерес за контакт и взеха участие в срещата.  

На нея бяха обсъдени условията за износ в Китай, необходимите сертификати за козметичните продукти, такси и данъчни облекчения. Местната управа на гр.Дзинан се ангажира със съдействие по съкращаване на сроковете по тези процедури. От там планират разработването на интернет страница за търговия със стоки от всички свои побратимени градове. Китайските приятели на община Казанлък ще работят за засилване на координацията и информацията между двете общини в полза на бизнеса.

Официалните гости участвуваха и във Фестивала на розата 2016.


Тагове: фирми, общинари
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1043