EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Фирми: Литекс Моторс, МотоПфое,Ardency Consulting

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Фирми: Литекс Моторс, МотоПфое,Ardency Consulting

mail14:15 | 06.04.2017прегледи 1258 коментарикоментари 0


Производството на китайски автомобили в завода в Ловеч е спряло повече от година заради липса на европейски сертификат и занемаряване на тази част от бизнеса от страна на китайската компания - инвеститор, обясни БНР Любомир  Станиславов, изпълнителен директор на автомобилния клъстер в България : Тъй като автомобилите, които те асамблираха в Ловеч, бяха "Евро-5". От началото на тази година или по-скоро края на миналата година влезе стандартът "Евро-6". Те очакват нови подобрени модели. Има в момента бум на продажбата на SUV-автомобили в Китай и българският проект остава на заден план. Както бе съобщено "Литекс моторс" е обявил иск за несъстоятелност поради дългове към кредитори. Според Станиславов заводът ще получи поръчки за производство на нови модерни автомобили, ако успее да се споразуме с кредиторите си.

------------------------

Строителството на два нови търговско-сервизни комплекса на "Мото-Пфое" за марките "Волво", "Ленд Роувър" и "Ягуар" започна в София. Те се намират в непосредствена близост до "детелината" на Ботевградско шосе. Комплексите  ще са с разгърната застроена площ от общо 6000 квадратни метра, като около 1000 са за шоурума, ще бъдат завършени в началото на 2018 година.

---------------------------

Ardency Consulting, българска консултантска компания за технологични и корпоративни комуникации, беше избрана за PR агенция на световния технологичен гигант Fujitsu. Освен в България, Ardency Consulting ще помага за маркетинг дейностите на японската компания в още три държави – Македония, Албания и Косово. Ardency Consulting ще работи с Fujitsu за позициониране на една от най-известните марки и номер едно японска технологична компания като водещ иноватор и технологичен лидер на българския и регионален пазари. Екипът на Ardency Consulting ще асистира на специалистите от Fujitsu във всички аспекти на B2B комуникациите – работа с дигитални и традиционни медии, корпоративни комуникации, корпоративните събития и програми за ангажиране на бизнес клиенти във всички основни бизнес направления на Fujitsu.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg