EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Фирми: Кауфланд, MAG.bg, Orbis, dm

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Фирми: Кауфланд, MAG.bg, Orbis, dm

mail18:10 | 07.09.2017прегледи 10461 коментарикоментари 0


С 8 предстоящи хотелски откривания и 40 нови договори хотелската група Orbis ще засили значително присъствието си в Източна Европа в близките месеци. Новите хотели, които ще бъдат открити, са в Румъния, Сърбия, Босна и Херцеговина, Македония и Унгария.
Новите хотели и договори Orbis цели да поддържа темпа на развитието си в Полша и да заеме по-стабилни позиции на новите обещаващи пазари в Източна Европа.

 --------------

Kaufland България изцяло обнови своя уебсайт, който цели да улесни българския потребител, като дава възможност за прегледен достъп до топ предложенията и планиране на покупките.  Интерактивността на сайта се допълва и от виртуална класна стая, специално разработена по повод старта на новата учебна година. Обновеният сайт представя както пълния набор от седмични продуктови предложения, така и информация за собствените марки на компанията и услугите, от които всеки клиент може да се възползва в хипермаркетите. Всичко това се допълва и от богат избор от рецепти. Всички над 600 идеи за ястия са организирани по групи, за по-лесна навигация и избор.

-------------

MAG.bg ще регистрира българско дружество през 2018 г. Плановете за следващата година включват откриване на шоурум на онлайн ритейла. За марката това е естествено продължение на развитието в страната ни, тъй като практиката е вече установена на други пазари, на които eMAG присъства. Освен дисплей на последните технологични иновации, шоурумите са и място за тест и получаване на поръчаните онлайн артикули. eMAG.bg вече има изградени отношения с местните доставчици и представители на международните марки, за това и логичното развитие е локалното закупуване и зареждане със стока. Съкращаване на времето за доставка също е приоритет на компанията. На някои пазари eMAG предлага дори доставка на поръчан продукт в рамките на 2 часа, която е много популярна сред потребителите и ще бъде тествана възможността за имплементиране и в България.

---------------------

dm България откри своя шести магазин в град Варна. Той се намира в кв. „Владиславово“, на бул. „Константин и Фружин“ №148. Така най-голямата верига за търговия с дрогерийни стоки у нас вече има 70 магазина в 25 града в страната.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg