EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Фирми: Загорка, Кауфланд, Била

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Фирми: Загорка, Кауфланд, Била

mail17:04 | 09.04.2021прегледи 1698 коментарикоментари 0


Загорка стартира кампания за съживяване на българските традиции. Предизвикателството „Тръгни по стъпките на доброто тук“ цели да запознае потребителите и да им припомни българските фолклорни мотиви, области и танци. „Пътешествието“ на любителите на класическия вкус на Загорка започва от 1 април и ще продължи до 30 юни 2021 г. Консуматорите ще могат да намерят и съберат специалните символи под капачките и да участват за една от 1 200 000 награди. Късметлиите ще могат да се насладят на българския фолклор и традиции чрез 10 уикенда с кемпер в България, 1000 фолклорни игри за традициите, музиката и танците или 1 198 990 кена Загорка с лимитиран дизайн „Тръгни по стъпките на доброто тук“. За да бъде изживяването пълноценно, потребителите ще открият и специални истории, вдъхновени от българските фолклорни области, както и съвети и подходящи места за лагеруване и почивка в страната в комуникационните канали на Загорка.

Близо 500 000 лева са регистрираните спестявания от 55 000 касови бележки в новата онлайн кампания на BILLA България. Онлайн кампанията „Благодарим ти, че пестиш в BILLA“ е поредната инициатива, с която добрите продукти, любимите марки и високо качество радват потребителите, наред с възможността да спестят. Кампанията позволява на клиентите да следят своите спестявания и да печелят ваучери за спестената от тях сума в края на всеки месец. 


Kaufland България и дарителската платформа DMS  започват съвместна дарителска инициатива под мотото „ДАРИ – малкото за теб е безценно за други“. До 9 май включително във всички 60 хипермаркета Kaufland в страната ще бъдат разположени кутии, в които клиентите на компанията могат да даряват средства за хора с нужда  от лечение, регистрирани в платформата DMS. 

 

 

 

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg