EUR 1.9558
USD 1.8574
CHF 2.0301
GBP 2.2577
CNY 2.5438
you tube
mobile version

Фирми: Kaufland, dm

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Фирми: Kaufland, dm

mail13:07 | 31.05.2023прегледи 951 коментарикоментари 0


Kaufland България продължава с поетапната модернизация на своите хипермаркети и днес открива два обновени филиала в пловдивските квартали „Христо Ботев“ и „Гагарин“. Общата инвестиция на дейностите възлиза на близо 6 300 000 лева. Фокус на подобренията са витрините с обслужване и в двата магазина, като съоръженията са подменени с най-висок клас хладилни витрини, което задава още по-завишени критерии за хигиена, безопасност на храните, температура на съхранение и визуализация на продуктите. „Витрините на бъдещето“ са нискоемисионни, изградени са според най-модерните екологични стандарти, разполагат с LED осветление и ползват хладилен агент, който е в пъти по-щадящ към околната среда, в сравнение с конвенционалните. На витрините се излагат ежедневно над 400 свежи храни, непакетирани меса и колбаси, сирена, маслини, млечни продукти, салати, риба и морски дарове.


Първите ученици дрогеристи в системата на дуалното обучение започват практиката си в реална работна среда през учебната 2023 / 2024 година. Децата от 11-и клас на Професионалната гимназия по химични и хранително-вкусови технологии „Д. И. Менделеев“, гр. Варна ще имат платена практика в магазините на водещата верига за търговия с дрогерийни стоки в България – dm.

От новата учебна година, паралелки дрогеристи ще има и в София, и Силистра. Така броят на класовете, които се обучават по австрийска програма ще стане 10 в 5 града, на учениците - повече от 150.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg