EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Фирмени новини:Летище Пловдив+Лакрима в Китай

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Фирмени новини:Летище Пловдив+Лакрима в Китай

mail17:45 | 09.12.2015прегледи 4476 коментарикоментари 0


Концесията за Летище Пловдив ще бъде обявена през месец март следващата година, съобщи  кметът на Пловдив Иван Тотев. Според него до март месец и общината, и държавата ще се постараят да популяризират възможността за концесия на летището, за да има възможно най-много кандидати. За момента няма никакви индикации за затваряне на летището, защото е финансово обезпечено, като само за тази година през него са минали над 100 хил. пътници.

Фирмата "Лодис инвест" - собственик на марката "Лакрима", е подписала рамков договор за създаване на съвместно дружество за производство на мляко с "Тиандзин Сино-Финиш деъри фуудс рисърч енд трейнинг сентър къмпани" (Tianjin Sino-Finnish Dairy Foods Researsh & Training Center Company). Китайската компания ще закупи 25 декара земя в Тияндзин и до 2017 г. трябва да е готов завод за мляко, който ще бъде снабдяван със закваски от "Лодис инвест". Инвестицията ще бъде за общо 30 млн. евро. Преди това "Лодис" са подписали и договор за внос на закваски за вече съществуващ завод за мляко в Харбин на същата фирма. "Лодис инвест" е собственик на две мандри - "Лакрима" в Пазарджик и "Дядо Либен" в Копривщица.

Рекламната агенция Publicis Sofia, част от Publicis Groupe Bulgaria, поема рекламното обслужване за локалните марки на „Каменица“ АД - Astika и Бургаско. Агенцията спечели след конкурс с едни от най-добрите компании на пазара.В момента екипите на Publicis и „Каменица“ АД започват работа по комуникационната стратегия за 2016 г. и много скоро двете марки ще разкажат своите нови вълнуващи истории.

 Източник: Дума, Капитал, компании

 

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg