EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Фирма за иновативни храни на БФБ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Фирма за иновативни храни на БФБ

mail18:15 | 09.12.2022прегледи 979 коментарикоментари 0


Производител на иновативни функционални храни се листва на Българската фондова борса, съобщиха от "Мелифера". Във фокуса на компанията е иновативното приложение на био български пчелен мед в комбинация с други суперхрани и растителни екстракти.

"Амбицията ни е да продължим да растем, а листването на beam е прекият път към ускорено развитие, защото пазарите ни чакат. Световните тенденции бележат сериозен ръст в нашия сегмент и ние непременно трябва да се възползваме от това. Досега се радваме на отличен прием сред спортистите, планираме производство на продукти и за други потребители", каза основателят и управляващ директор на "Мелифера" Биляна Николова.

Компанията е в сегмента на БФБ за растеж на малки и средни предприятия (МСП) beam. Пазарът за растеж на МСП beam е специален пазар, организиран от Българската фондова борса (БФБ), който дава възможност за финансиране на дейността на малките и средни компании в България. Основната цел на пазар beam е да осигури на малкия и среден бизнес възможност за набиране на капитал при по-облекчени условия в сравнение с регулирания пазар, като в същото време им предостави сходни предимства на тези на публичните компании.

Пазар beam се явява и междинно звено по пътя на една компания към същинското листване на основния пазар на БФБ. Пазарът е атрактивен за амбициозни и иновативни компании със съществуващ бизнес, които търсят допълнително финансиране за развитие на своята дейност, по-голяма публичност на предлаганите продукти и услуги, както и разширение на акционерната си база при по-ниски административни разходи.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg