EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Финландска машина 8Х8 представена у нас

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Финландска машина 8Х8 представена у нас

mail17:02 | 06.10.2017прегледи 9879 коментарикоментари 0


Финландката компания Patria участва в заключителната международна конференция “Превъоръжаване и модернизация на сухопътните войски в България”, която се проведе във Военна академия „Г.С. Раковски” на 03-04.10 2017г. с участието на представители на Министерство на отбраната, военни и журналисти. Patria направи силно предложение – концепция за местно производство на модерна бойна машина. 

Бойната машина на Patria не е прототип, а доказана в бой 8x8 машина. На нея се поверяват мисии в екстремни оперативни условия - от ледено студения Арктическия кръг до изключително високите температури в горещия климат на пустинята.

Това е бойна машина, проектирана по изискванията на финландските въоръжени сили, но може да бъде използвани и в мирно време. Лесното и бързо усвояване на действието и поддръжката на машината е основно изискване, поради краткото време, в което войниците служат в армията. Тези качества са доказани в бойни условия в Афганистан и Чад, където машината е използвана от клиенти на компанията.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg