EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Финансистът Парамов кандидат кмет на София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Финансистът Парамов кандидат кмет на София

mail13:50 | 16.08.2011прегледи 729 коментарикоментари 0


Известният финансист и банков експерт Кольо Парамов се включва в битката за кметските избори в столицата. Кандидатурата  е издигната от ПП "Обединена социалдемокрация". Парамов ще води и листата на партията за общински съветници в София. За кмет на Пловдив партията издига кандидатурата на независимия кандидат Величко Апостолов, който ще е и водач на листата. ПП "Обединена социалдемокрация" подготвя участието си в местните избори и ще издигне кметове в 200 населени места в страната. Тя бе регистрирана втора поред по изискванията в ЦИК. Партията налага нов стил на подготовка за участниците в изборите и ще издигне за съветници активни и обществено ангажирани личности, както и офицери от резерва и представители на българския генералитет.
ПП "Обединена социалдемокрация" ще се стреми наистина да обедини чрез социалдемократическите принципи тенденциите в няколкото съществуващи партии в левия център. Разширявайки своята политическа база, обединените социалдемократи ще се стремят да разбият монопола на лявото политическо пространство и да изведат нови приоритети за политическата власт в страната.
ПП "Обединена социалдемокрация" започва активна политическа дейност в страната, за да успее новото разбиране и налагането му, че лявоориентирания политически център е максимално разводнен и разпилян. С новата политическа и предизборна работа обединените социалдемократи ще се постараят в максимално ускорени срокове да привлекат интереса на ПЕС към тяхната работа. Стремежът им е за даване на реалната оценка от Европейските социалисти за функциониращи социалдемократически партии и фракции в България, както и за дейността им в политическата система на страната. /БГНЕС
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg