EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Филип Морис отваря клиентски център у нас

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Филип Морис отваря клиентски център у нас

mail15:20 | 15.05.2019прегледи 1126 коментарикоментари 0


Компанията Филип Морис Интернешънъл планира през тази година да открие в България нов център за обслужване на клиенти в партньорство с доставчика на услуги Консентрикс. Центърът ще подпомага обслужването на клиенти в ЕС и растежа на бизнеса на компанията в региона. Стартирането на центъра за обслужване на клиенти в България се планира за третото тримесечие на 2019 г. и първоначално ще обслужва клиентите у нас с помощта на 100 служители, като има възможност този брой да бъде удвоен в следващата една година.

Христос Харпантидис, Управляващ директор за Югоизточна Европа, коментира голямата трансформация, през която компанията преминава. Той даде пример с гръцкия клон на Филип Морис, Папастратос, който спря да произвежда цигари след 88 години. Сега компанията се счита за „90 годишен старт-ъп“, който преминава през огромна вътрешна и външна трансформация. Той сподели, че „хората вътре и извън компанията приеха и подкрепиха мисията за бъдеще без дим, като нашите служители са нашите най-силни посланици.“

Джордж Маргонис, Генерален мениджър на Филип Морис България, сподели, че ползвателите на IQOS в България са повече от 150 000. Добра тенденция е и навлизането на все повече компании в новата категория. Тези факти показват очевидното – пушачите имат интерес да преминат на по-добра алтернатива от цигарите, като по този начин се създава нова категория продукти, съдържащи никотин.

ФМИ лансира глобална инициатива, наречена #UnsmokeYourWorld (UYW), която има за цел да стартира дебат и да повиши информираността за по-добрите алтернативи, които имаме на разположение с помощта на науката и иновациите.  Мариан Залцман, Старши вицепрезидент корпоративни комуникации, обяви, че с тази инициатива „ФМИ цели да отключи желанието у хората за диалог. За успеха на инициативата е ключово да включим в разговора всички – пушачите, техните близки, регулаторните органи. В Unsmoke става дума за споделяне, за това какво искаш да кажеш на човека до теб“, каза Мариан Залцман.

 

 

 

 

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4101