EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Филиал на „Банк Москвы” с нови функции

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Филиал на „Банк Москвы” с нови функции

mail19:06 | 03.06.2009прегледи 653 коментарикоментари 0


Moscow1Филиалът на руската банка "Банк Москвы" в Сърбия - Московска банка- Белград (МББ) разшири сферата на дейността си и пристъпи към обслужване на физически лица, съобщи ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА.
В открития днес клон на МББ в Белград са осигурени всички услуги от банковия спектър за работа с граждани - от откриване на сметки до отпускане на кредити и извършване на финансови транзакции.
Миналата година МББ получи лиценз от Народната банка на Сърбия и започна работа с корпоративни клиенти, ориентирайки се преди всичко към кредитиране на сръбски износители и финансово обезпечение на инвестиционни проекти. Сега от услугите на
банката могат да се възползват и частни лица.
МББ е първата руска банка, получила право да работи на територията на Сърбия, припомня БТА. Уставният й капитал е 15 милиона евро.
Тази година МББ планира да открие клонове в градовете Нови Сад и Ниш, осигурявайки си по този начин присъствие в северната и в южната част на Сърбия, а в по-далечно бъдеще - мрежа от клонове, които да покрият цялата територия на страната.
В момента в Сърбия работят 35 банки с преобладаващ чуждестранен капитал.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg