EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Фалшиви служители на E.ON, предупреждава компанията

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Фалшиви служители на E.ON, предупреждава компанията

mail13:35 | 03.06.2010прегледи 813 коментарикоментари 0


Е.ОН България призовава своите клиенти да бъдат изключително бдителни за измами от лица, които се представят за служители на компанията. В дружеството постъпи сигнал, че двама мъже са посетили клиент в местността „Свети Константин и Елена” край град Варна и са го предупредили, че ще му бъде спряно електрозахранването в случай, че не заплати сметката си за електроенергия на ръка.
Изрично подчертаваме, че прекъсването и възстановяването на електрозахранването се извършват от служители на компанията, които могат да се легитимират със служебна карта на Е.ОN България и са със служебно облекло, на което е отбелязано логото на дружеството. Служителите, извършващи тази дейност, не приемат пари.
Заплащането на сметките за електроенергия, както и заплащането на таксата за прекъсване и възстановяване на електрозахранването не се извършват на ръка.
Всякакъв вид разплащания на ползвани от компанията услуги се извършват само в определените за това места – в касовите салони на Е.ОN България, както и в тези на партньорите на дружеството Български пощи, Информационно обслужване, Easypay, банковите клонове.
При заплащане в горепосочените места, клиентът получава касов бон или фактура. В нея е посочена пълна информация за: конкретния период, за който е отчетена електроенергията, количеството консумирана електроенергия, срока на следващо отчитане, срока на следващо плащане, както и телефонен номер за връзка.
Събирането на дължими суми никога не се извършва от служители на Е.ОN България на ръка при самия отчет или при друга проверка на електромера или електромерното табло на клиентите. Аварийните екипи на Е.ОN България Мрежи АД винаги са най-малко двама служители, разполагащи със служебни карти и фирмено облекло и извършват своята дейност без да им се заплаща от страна на клиентите.
Е.ОN България има денонощен телефон 0700 16 16 1 за връзка.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1127