EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

УНИКА: Шофьорска книжка за 14 младежи

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

УНИКА: Шофьорска книжка за 14 младежи

mail11:00 | 15.11.2011прегледи 1039 коментарикоментари 0


Шофьорски курсове за младежи от SOS Детски селища България. Инициативата е на застрахователна компания УНИКА, като част от кампанията „Каско за по-добър шанс в живота”, съвместно със SOS Детски селища България. Застрахователното дружество ще заделя средства от рекламния си бюджет за всяка КАСКО полица, сключена в периода 15.11.2011 г. – 13.02.2012 г. Колкото е по-голям броя на КАСКО полиците, сключени до 13.02.2012 г., толкова по-голяма ще е сумата на дарението от УНИКА. „Смятаме, че клиентите ни ще оценят факта, че когато изберат да сключат своята застраховка КАСКО в УНИКА, оказват важна подкрепа за младежи в неравностойно положение”. Това заяви Николай Генчев, главен изпълнителен директор на компанията. От SOS Детски селища България съобщиха, че общо 14 младежи ще са навършили пълнолетие след крайния срок на кампанията и ще могат да се възползват от дарението на УНИКА. Очакванията на организаторите на кампанията за резултатите от „Каско за по-добър шанс в живота” са, че дарителската сума ще стигне за шофьорски курсове за всички тях. ”С тази инициатива разширяваме възможността за социална и професионална реализация на младите хора, които живеят в SOS младежки домове. ”, заяви Пламен Стоянов, национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България. В рамките на кампанията „Каско за по-добър шанс в живота ”, УНИКА ще предложи на притежателите на леки автомобили КАСКО застраховка с подробна сегментация, както на базата на регистрация по населено място, така и по година на производство на автомобила. В момента УНИКА е сред малкото застрахователи на българския пазар, които предлагат подобно сегментиране на КАСКО тарифата по региони. Специален акцент в кампанията на УНИКА ще е безопасното и разумно шофиране. До 30% намаление в цената на КАСКО застраховката може да има водач, който в продължение на 3 години е клиент на УНИКА и не е имал щети по автомобила си. КАСКО тарифите на УНИКА със самоучастие са другото направление, чрез което застрахователят поощрява добрите шофьори без пътни произшествия. Отстъпката от стандартаната цена на КАСКО полицата може да достигне до 40% при избор на тарифа с договорено самоучастие. А в случай на пътен инцидент, когато водачът на застрахования в УНИКА автомобил не е виновен, самоучастието не се прилага.

УНИКА в България
ЗК „УНИКА” АД и ЗК „УНИКА Живот” АД са част от УНИКА Груп Австрия – една от водещите застрахователни групи в Централна и Източна Европа. Групата УНИКА обслужва застрахователните договори на над 7,5 милиона клиенти на 21 от пазарите в цяла Европа.
И през настоящата година УНИКА запазва устойчивата тенденция на динамичен ръст и отлично пазарно представяне на българския застрахователен пазар. От 01.01. до 31.08.2011 г. по данни от официалната статистика на Комисията по Финансов Надзор застрахователният пазар е отбелязал минимален спад от 0.2% в сравнение с миналата година. За осемте месеца до 31.08.2011 г, УНИКА е записала 67,68 млн. лв. брутен премиен приход общо за двете дружества ЗK “УНИКА”АД и ЗК ”УНИКА Живот” АД и съответно 18,6% увеличение спрямо резултатите от 2010 г.
През 2011 г. компанията продължава успешно да завоюва пазарен дял по всички видове застраховки. Към края на август 2011 г. комбинирания пазарен дял на УНИКА България достигна 6.45%.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg