EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Уволнения в НАП-Пловдив

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Уволнения в НАП-Пловдив

mail23:16 | 07.08.2009прегледи 1525 коментарикоментари 0


nap_plowdiw_lНедобро отношение към клиентите е главният мотив за уволнението на директорите в ТД на НАП-Пловдив. Това каза в Пловдив министърът на финансите Симеон Дянков по повод на уволнението на директора на ТД на НАП Николай Брънчев и на директора на "Обжалване и управление на изпълнението" /ОУИ/ Георги Търновалийски. Той добави, че новите титуляри ще бъдат назначени след конкурс.
Симеон Дянков и директорът на Агенция "Митници" Ваньо Танов имаха в Пловдив среща с ръководствата на ТД на НАП и на Районното митническо управление.
Министърът припомни, че правителството работи за срочно съкращаване на разходите, с което се очаква да се намали с 46 на сто предполагаемият дефицит. Останалите 54 процента трябва да дойдат от приходите, а най-голямото перо са акцизите в
митниците, допълни Дянков. Темата на разговорите ни в регионалните управления е именно за това как да се увеличат приходите от акцизите от горива, алкохол, цигари, текстил .
Симеон Дянков съобщи, че вече и на регионално ниво ще има електронен обмен на данни между данъчните служби и митницата. Министърът на финансите се ангажира да се запознае и да провери информацията, че служители на неговото ведомство са злоупотребили с средства по европейски програми.



 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg