EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Търсят се „Ръководител на полети”

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Търсят се „Ръководител на полети”

mail14:00 | 26.09.2011прегледи 755 коментарикоментари 0


ДП „Ръководство на въздушното движение" /ДП РВД/ стартира кампания за подбор на кадри за длъжността „Ръководител на полети". Предприятието организира дни на “отворени врати”, по време на които всички заинтересовани ще имат възможност да се запознаят с професията “Ръководител на полети”, с изискванията към кандидатите, както и с условията за работа в Единния център за управление на въздушното движение на ДП РВД.
Дните на “отворени врати” ще се проведат на 29 и 30 септември, както и на 20 и 21 октомври 2011 г. от 14.00 ч в сградата на ДП РВД /гр. София, бул. „Брюксел" № 1/. Всички желаещи да се включат е необходимо да се запишат на тел. 02/ 937 17 52 и/или e-mail: yordanka.petrova@bulatsa.com.
Всички отговарящи на изискванията могат да подават своите документи в предприятието до 31 октомври 2011 г. Препоръчително е кандидатите да са на възраст до 30 години към момента на подаване на документите, като е необходимо да притежават минимална образователна степен бакалавър, независимо от специалността, както и да владеят отлично английски език. Кандидатите ще могат да зададат своите въпроси и да получат подробна информация за обучението, което се предлага. Самият курс е с продължителност 3 години и по време на него обучаемите ще трябва да преминат необходимите професионални тестове, с които да затвърдят придобитите знания преди да започнат работа като „Ръководител на полети".
Повече информация за подбора на кадри за длъжността „Ръководител полети" може да намерите на www.bulatsa.com.


 


Тагове: подбор, полети
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg