EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Търговска, българска мисия в Израел

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Търговска, българска мисия в Израел

mail11:10 | 26.03.2012прегледи 462 коментарикоментари 0


Търговска мисия с участие на българските предприятия от секторите информационни и комуникационни технологии, електротехника и химическа промишленост се провежда в израелските градове Тел Авив и Хайфа от 25 до 29 март 2012 г. Търговската мисия до Израел е включена в Годишната индикативна програма на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) за участие на български МСП в търговски мисии като елемент от мерките за повишаване на експортния потенциал на фирмите. Финансирането е в рамките на Проект BG161PO003 - 4.2.01-0001 – „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.
В състава на търговската мисия са включени представители на 12 български предприятия: „Алаед Асетс Сентръл енд Истърн Юръп” ООД, „Силдекс” ЕАД, „Балкан Сървисис” ООД, „Бевт” АД, „Антиподес” ЕООД, „Степ-софт” ООД, „Дан електроник” ООД, „Омнител” ООД, „Евро ферт” АД, „Живел-агро” ООД, „Мусала софт” ООД, „Фацит” ООД.
Програмата на търговската мисия включва провеждането на двустранни бизнес срещи, които ще се състоят на 26 март 2012 г. в търговската камара в Хайфа. За представителите на българските фирми е организирано посещение на високотехнологичен център.
На 27 март 2012 г. в гр. Тел Авив, рамките на икономическия форум, ще бъдат представени бизнес средата и инвестиционния климат в България, индустриалните зони, оперативна програма «Развитие на конкурентоспособността на българската икономика» 2007-2013, както и на ИКТ сектора в България. След форума ще се проведат двустранни бизнес срещи между българските фирми и техни потенциални бизнес партньори от Израел.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg