EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Тръмп: CNN прави мошенически новини + видео

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Тръмп: CNN прави мошенически новини + видео

mail07:20 | 04.07.2017прегледи 5938 коментарикоментари 0


Президентът на САЩ Доналд Тръмп поднови своята "туитър война" срещу американските медии, като премина от атаки срещу двама конкретни телевизионни водещи към по-широко осъждане на новинарските медии изобщо, предаде Асошиейтед прес.
Тръмп започна съботния ден в своя голф клуб в Ню Джърси с критични туитове за Джо Скарбъро и Мика Бжежински от Ен Би Си, като спомена Скарбъро като "Лудия Джо" (Crazy Joe), а за Бжежински написа, че е "тъпа като галош" (dumb as rock). Вечерта президентът изпрати няколко язвителни туита за медиите изобщо. По думите му "фалшивите и измамнически" медии ("fake and fraudulent") упорито твърдят, че той трябва да се откаже от социалните мрежи. Тръмп обаче напомни, че е спечелил президентските избори благодарение на социалните медии.
Тръмп атакува и любимата си мишена за нападки - Си Ен ЕН, като написа в Туитър, че обмисля да започне да я нарича телевизия за "мошенически", а не просто "фалшиви" новини, както досега ("Fraud News CNN", вместо "Fake News CNN").

Тръмп каза още: „Фалшивите медии се опитват да ни заглушат, но няма да им позволим".  „Фалшивите медии се опитаха да спрат похода ни към Белия дом. Аз съм президент, а те не са“.

 


Тагове: Тръмп, CNN
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg