EUR 1.9558
USD 1.8118
CHF 1.9990
GBP 2.2736
CNY 2.5044
you tube
mobile version

Три нестандартни преживявания с хеликоптер

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Три нестандартни преживявания с хеликоптер

mail14:36 | 23.10.2015прегледи 777 коментарикоментари 0


Три хотела веднага се включват в тенденцията да предлагат интересни "летящи" услуги, като намират нестандартно приложение на хеликоптерите си. Ето ги и тях:

1. The Vines Resort and Spa

Ски през юли? Да, това е напълно възможно, когато дестинацията е долината Мендоса в Аржентина. Всяко лято курортът предлага на своите посетители дегустации на вино от личните си лозя в съчетание с вълнуващо ски преживяване, на което хеликоптер ви транспортира до недокоснати от човешка ръка кътчета от земята. Гостите биват настанени в луксозна вила сред 1500 акра лозя за през нощта, а в светлата част на деня опознават снежните върхове на Андите. Само на 10 минути полет с хеликоптер търсачите на силни усещания могат да се спуснат със ски или сноуборд от 7000 метра височина. Пакетите, които курортът предлага, са тридневни или едноседмични, като в цената влиза настаняване, ски и оборудване за безопасност, както и водачи от световна класа.

2. Four Seasons Resort & Residences Jackson Hole

Жителите на САЩ дори не е нужно да напускат страната, за да могат да преживеят тръпката и емоцията от сафарито. Полетът с хеликоптер предлага на гостите на Four Seasons Jackson Hole да се полюбуват на националните паркове Тетън и Йелоустоун от съвсем нов ъгъл. Участниците в сафарито от птичи поглед ще видят не само изумителните гледки, които се откриват пред тях, но и стада от лосове, бизони, планински кози, че дори и мечки гризли.

3. Four Seasons Resort & Residences Whistler

И последно, но не по-малко вълнуващо от предходните, първокласен хеликоптер в Уистлър, Канада, предлага услугата да ви заведе високо в планината на риболов до живописно езеро, изобилстващо с дъгова пъстърва. От там се насочвате към панорамен полет над водопади, като следвате пътя на второто по големина свлачище в Канада. Не след дълго кацате при естествен горещ извор в сърцето на планината, където да се потопите в термалните басейни. А докато вие си взимате „гореща вана“, уловени от вас риби ще бъдат сготвени от професионален готвач. А какво по-хубаво да завършите деня с вкусна вечеря на фона на природата?/Premium Lifestyle


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg