EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Три копки на АМ Хемус" предстоят

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Три копки на АМ Хемус" предстоят

mail16:08 | 25.01.2019прегледи 846 коментарикоментари 0


Искам през март месец да направим поне 3 първи копки на лотове на магистрала "Хемус". Това заяви премиерът Бойко Борисов след откриването на завод за малки осветителни тела на автомобили и двуколесни превозни средства край димитровградското село Крепост.
Защото виждате - на юг по магистралите има завод след завод. А на север няма нищо. Затова стартихаме ударно стоежа, обясни Борисов в контекста на тезата за необходимостта от създаването на инвестиционен климат.
Нито знам, нито се интересувам от тези хора. Нито пък съм имал нещо общо с КТБ, каза премиерът в отговор на журналистически въпрос за обвинението към депутата от БСП Елена Йончева. Има специализирани органи, които трябва да направят съответните проверки и да си свършат работата. Самият Ви въпрос отклонява вниманието от реалните политики, оцени Борисов.
На питане за разногласия в управляващата коалиция той каза: "Сутринта имахме Министерски съвет. Прекрасно си работи коалицията".
Борисов коментира още, че изборите за европейски парламент ще бъдат трудни, но ГЕРБ ще направи всичко за да ги спечели. Той оцени разпространени наскоро социологически проучвания като пристрастни и недостоверни.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

България 19-та в износа на мебели

11:20 | 12-15-23 | 1958