EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Три банки консултанти на Северен поток 2

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Три банки консултанти на Северен поток 2

mail15:43 | 13.04.2016прегледи 831 коментарикоментари 1


Френската "Сосиете женерал", италианската „Уникредит“ и руската компания „РБПФ Проектное финансирование“ са избрани за финансови консултанти по проекта за строителството на газопровода „Северен поток 2“, предаде РИА Новости .
„Френската "Сосиете женерал", италианската „Уникредит“ и руската компания „РБПФ Проектное финансирование“ са избрани в качеството си на финансови консултанти по проекта „Северен поток 2“, съобщи компанията-операторна проекта.
Проектът „Северен поток 2“ предвижда построяването на два газопровода с обща мощност 55 милиарда кубически метра газ за година от крайбрежието на Русия през Балтийско море до Германия. Планира се новият тръбопровод да бъде построен до „Северен поток 1“. 50 % от проекта ще бъде на Газпром, а BASF, E.ON, Engie, OMV и Shell ще имат по 10 %.

 


 
Коментари
 
vania emilova - 14-04-2016 г. 15:18:28

заем! заем !! заем !!! Търсите ли реномиран и акредитирана частна фирма заем, който дава заеми на възможност време живот. Ние предлагаме всички видове на заем в един много бърз и лесен начин, личен заем, заем колата, Home Loan, Студентски кредит, бизнес кредит, инвестиционен заем, консолидиране на дълг, и повече. Били ли сте били отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от консолидация заем или ипотека? Търсене не повече, тъй като ние сме тук, за да направи всички ваши финансови проблеми е нещо от миналото. Ние кредитни фондове, за да се физически лица и фирми, които се нуждаят от финансова помощ в размер на 2%. Не номер на социална осигуровка, изисквана и никой не кредитна проверка, изисквана, 100% гарантирана. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние прави надежден и бенефициент помощ и ние ще се радваме да ви предложим заем. Така че ни пишете днес на: (Fernandohenrietta@gmail.com) да се прилага сега за заем.

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg