EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Тайните на он лайн инвестирането

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Тайните на он лайн инвестирането

mail13:30 | 30.05.2011прегледи 812 коментарикоментари 0


На пазара е първото в България мултимедийно обучение по търговия на финансовите пазари, представящо подхода на техническия анализ. Технически анализ на финансовите пазари - майсторски клас с Александър Николов представя някои от най-солидните теории за предвиждане на движенията и настроенията на финансовите пазари с помощта на видео материали, обяснения „зад кадър” и много практически примери и реални казуси.Мултимедийното издание на обучението е създадено на базата на присъствения курс по технически анализ, разработен още през 2003 г. от Александър Николов, едно от най-познатите и авторитетни имена в областта на техническия анализ и портфолио мениджмънта в България. От тогава курсът се организира и провежда съвместно с Ликора, един от пионерите в корпоративните обучения по личностно развитие в България, като непрекъснато се обогатява и допълва с практически примери. Сега най-същественото от съдържанието на курса вече е достъпно и на диск под формата на видео клипове.

Същността на мултимедийния курс е, че показва и обяснява как да се разпознава и отчита тренда на пазара чрез използването на подход, базиран на техническия анализ. Този подход дава възможност да се определя правилно тренда на всеки един финансов пазар - борсов индекс, акция, валута или суровина, само с един поглед на графиката и с много висока степен на сигурност. Въпреки че този метод е изключително достъпен и лесен за усвояване, той не само че не се използва от масовия инвеститор, но се пренебрегва и от много от така наречените професионални инвеститори – брокери, портфейлни мениджъри и анализатори, които взимат решенията си по традиционния начин – на база на новините за пазара или като правят фундаментален анализ на компаниите, които се търгуват.
Форматът „обучение в кутия” е добре познат и много популярен в Западна Европа и особено в САЩ, където този вид обучения са разработени и въведени още през миналия век. Основните предимства на този формат са, че обучаващите се имат достъп до същата информация и познание като при посещение на курс на живо, но ги усвояват в удобно за тях време и с предпочитаното от тях темпо, при това на значително по-ниска цена. „Технически анализ на финансовите пазари – майсторски клас с Александър Николов” е не само първият такъв курс в мултимедиен формат, който се предлага на български, но и първата обучителна програма в тази област, разработена и реализирана изцяло в България на базата на реален практически опит, придобит на световните финансови пазари.
Уникално за този обучителен продукт е и че всички, които го използват, имат възможност да задат лично въпросите си на Александър Николов в телефонен разговор.

 


 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

България 19-та в износа на мебели

11:20 | 12-15-23 | 1966