EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Съюзът на пивоварите обяви фотоконкурс

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Съюзът на пивоварите обяви фотоконкурс

mail18:00 | 13.08.2014прегледи 934 коментарикоментари 0


Съюзът на пивоварите в България (СПБ) обявява фотоконкурс на тема „Спортът е по-добрият начин децата да пораснат”. Инициативата има за цел да активира колкото се може повече семейства да изпратят снимки, които са вдъхновени от идеята „Мама, татко и аз заедно спортуваме и се забавляваме”. Надпреварата се провежда на фейсбук страницата на Съюза на пивоварите в рамките на кампанията за популяризиране на масовия спорт като алтернатива и превантивна практика децата да не експериментират с алкохол.

Изпращаните снимки трябва да предават основната идея на инициативата и да отговарят на официалните правила, публикувани във фен страницата на СПБ във фейсбук. Конкурсът се провежда от 30 юли до 30 октомври, като в него има право да участва всяко лице над 18 години. През този период потребителите ще могат да качват съответните тематични кадри и да се борят да съберат най-много гласове (лайкове).

Съюз на пивоварите в България в партньорство със:
Столична община, Главна дирекция „Национална полиция”, Министерство на младежта и спорта, Дневен консултативен център за деца, юноши и родители към ПИЦ-София, Асоциация „Солидарност”, Българска федерация по баскетбол, Българска работническа федерация „Спорт и здраве, Спортна асоциация МВР, спортни сдружения и клубове.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg