EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Събитията по света днес

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Събитията по света днес

mail09:11 | 01.02.2013прегледи 342 коментарикоментари 0


МЮНХЕН/ БЕРЛИН - Започва международната конференция по сигурността /до 3 февруари/.
- Вицепрезидентът на САЩ Джо Байдън ще разговаря В Берлин с германската канцлерка Ангела Меркел и след това ще отиде в Мюнхен, за да участва в конференцията по сигурността.

ВАШИНГТОН - Джон Кери ще положи клетва като държавен секретар на САЩ в последния работен ден на Хилари Клинтън на поста.

БЕЛГРАД - Посещение на турския външен министър Ахмет Давутоглу.

АТИНА - Продължава стачката на работещите на фериботите, които протестират заради очаквани съкращения на работни места в резултат от реформите в сектора на корабоплаването.

ЛОНДОН - Най-високият небостъргач в Европейския съюз, 310-метровият "Шард" в Лондон, открива наблюдателна платформа за широката публика.

МОСКВА - Руската авиокомпания Аерофлот започва да предлага на пътниците си празнично меню по случай своята 90-годишнина.

ВАШИНГТОН - Ще бъдат публикувани официални данни за новите работни места в през януари, потребителското доверие, промишления сектор, строителните разходи и продажбите на
автомобили в Съединените щати.

КАЙРО - Египетската опозиция свиква протест срещу политиката на президента Мохамед Морси, когото обвинява, че е изменил на революцията от 2011 г.БТА

 


 


Тагове: събития, свят
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg