EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Събитията на 13 декември

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Събитията на 13 декември

mail08:15 | 13.12.2013прегледи 689 коментарикоментари 0


БРЮКСЕЛ - Министрите на околната среда на страните от ЕС ще обсъдят предложения за предотвратяване на внасянето и разпространението на екзотични чужди видове, завладяващи Европа, и проверката на емисиите на въглероден диоксид от морския транспорт.
- Среща на министър-председателите на Сърбия и Косово Ивица Дачич и Хашим Тачи с посредничеството на върховния представител на Европейския съюз за външната политика и сигурността Катрин Аштън. Срещата е посветена на прилагането на споразумението за нормализиране на отношенията между Сърбия и Косово, постигнато на 19 април 2013 г.

ВИЛНЮС - Граждански диалог за бъдещето на Европа с участието на еврокомисаря за правосъдието, основните права и гражданството Вивиан Рединг.

АТИНА - Посещение на министъра на външните работи на Турция Ахмет Давутоглу, който ще се срещне с гръцкия си колега Евангелос Венизелос.

МОНАКО - 6-а конференция за световна политика по инициатива на Института за международни отношения (ИФРИ) /до 15/. Участват председателят на Европейския съвет Херман ван Ромпой, заместник-председателят на Европейската комисия и комисар за конкуренцията Хоакин Алмуния, иранският външен министър Мохамад Зариф и др.

ЕРУСАЛИМ/ АМАН - Държавният секретар на САЩ Джон Кери ще разговаря с израелския премиер Бенямин Нетаняху, след което ще замине за Йордания.

ДЕЛХИ - Посещение на президента на Афганистан Хамид Карзай в Индия.

БАГДАД - Навършват се десет години от залавянето на бившия иракски президент Саддам Хюсеин, месеци след нахлуването на американски войски в Ирак през 2003 г.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg