EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Събитията на 11 декември

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Събитията на 11 декември

mail08:25 | 11.12.2013прегледи 781 коментарикоментари 0


Пекин - Парламентарна делегация, водена от председателя на Народното събрание Михаил Миков, ще бъде от 12 до 17 декември на официално посещение в Китай.

КИЕВ - Започва "кръгла маса" с участието на бившите президенти на Украйна Леонид Кравчук, Леонид Кучма и Виктор Юшченко с представители на опозицията на фона на нестихващото напрежение и продължаващите проевропейски протести.

РИМ - По искане на премиера на Италия Енрико Лета парламентът ще гласува доверие на правителството, след като партията на Силвио Берлускони "Форца Италия" напусна управляващата коалиция.

МЮНХЕН - Синдикатите на Европейския авиационен и отбранителен консорциум (ЕАДС - EADS) продължават консултациите си за определяне на обща позиция след съобщението за закриване на 5800 работни места.

ЛИСАБОН - Тройката кредитори ЕС-ЕЦБ-МВФ, която е в Португалия от 4 декември, ще се срещне със социалните партньори.

ТЕХЕРАН - Руският външен министър Сергей Лавров ще разговаря с иранския си колега Джавад Зариф и ще бъде приет от президента на Ислямската република Хасан Рохани.

ВАШИНГТОН - Американското списание "Тайм" ще обяви кой е човекът на годината. Читателите на вестника вече направиха своя избор, посочвайки за човек на годината египетския министър на отбраната генерал Фатах ас Сиси.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg