EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Събитията на 11 април

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Събитията на 11 април

mail08:44 | 11.04.2013прегледи 351 коментарикоментари 0


Лондон - Втори, последен ден от срещата на външните министри от Г-8, доминирана от темите за Сирия и Иран. Пресконференция на британския министър на външните работи Уилям Хейг.

Берлин - Индийският премиер Манмохан Сингх ще се срещне с германския канцлер Ангела Меркел.

Ерусалим - Визита на австрийския министър на външните работи Михаел Шпинделегер в Израел и палестинските територии.

Париж - Посещение във Франция на словашкия премиер Роберт Фицо.

Москва - Продължава посещението на сръбския премиер Ивица Дачич в Русия.

Скопие - Македонският гражданин Йохан Тарчуловски, който вчера бе освободен от затвора след изтърпяна присъда, произнесена от Международния трибунал за военните престъпления в бивша Югославия, се връща в Македония.

Силиври, Турция - Възобновява се процесът срещу над 300 обвинени в заговор срещу турското правителство, след инцидентите в понеделник между хиляди демонстранти, оспорващи процедурата, и силите на реда.

Вашингтон - Президентът на САЩ Барак Обама ще приеме в Белия дом генералния секретар на ООН Бан Ки-мун.
- Дебати и първо гласуване в Сената на САЩ по предложенията на президента Барак Обама за ограничаване на насилието с огнестрелни оръжия.
- Изслушване в Конгреса на министъра на отбраната Чък Хейгъл и на председателя на съвета на началник-щабовете на САЩ ген. Мартин Демпси за ситуацията в Сирия.

Рюсерсхайм, Германия - Канцлерът Ангела Меркел ще обсъди с ръководството на американската корпорация General Motors ситуацията около затрудненото подразделение Opel.

Рим - Ръководителката на Общата италианска конфедерация на труда Сузана Камусо ще има среща с чуждестранни медии на фона на икономическата рецесия в Италия, продължаваща вече година и половина, и невъзможността да бъде съставено правителство месец и половина след изборите.

Лех ам Арлберг, Австрия - Еврокомисарят за регионалната политика Йоханес Хан и еврокомисарят за енергетиката Гюнтер Йотингер ще участват във Форум за енергетиката.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg