EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Събитията днес

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Събитията днес

mail10:39 | 24.04.2013прегледи 456 коментарикоментари 0


КОПЕНХАГЕН - Президентът Росен Плевнелиев, който приключва двудневното си официално посещение в Дания, ще се срещне с председателя на датския парламент Могенс Люкетофт, ще изнесе публична лекция на тема "Устойчивост в политиката и политиките на Югоизточна Европа" в кметството на Копенхаген и ще участва в кръгла маса с ръководители на датски компании в областта на енергийната ефективност. По-късно президентът ще се срещне с представители на българската общност в Дания.
БРЮКСЕЛ - Кандидатът за премиер от БСП Пламен Орешарски ще бъде на посещение в Брюксел. Той ще бъде приет последователно от председателя на Европейския парламент Мартин Шулц, от премиера на Белгия Елио ди Рупо и от еврокомисаря Ласло Андор.
- Тристранна среща между държавния секретар на САЩ Джон Кери, афганистанския президент Хамид Карзай и началника на пакистанския генерален щаб Ашфак Каяни.
- Председателят на Европейския съвет Херман ван Ромпой ще се срещне с либийския премиер Али Зейдан.
- Визита на правителствена делегация на Литва, която поема председателството на ЕС от 1 юли, начело с премиера Алгирдас Буткевичус.
ПАРИЖ - Правителството на Франция представя проектозакон за прозрачност на финансовото състояние на управляващите и борба срещу данъчните убежища.
БЕРЛИН - Президентът на ЕС Херман ван Ромпой ще бъде приет от германския канцлер Ангела Меркел, с която се очаква да обсъждат при закрити врата най-вече икономически проблеми.
РИМ - Италианският президент Джорджо Наполитано ще номинира министър-председател, който да състави ново правителство.
СТРАСБУРГ - Румънският премиер Виктор Понта ще участва в работата на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа, където ще направи изказване, и ще има серия срещи.
БУЕНОС АЙРЕС - Македонска правителствена делегация, начело с премиера Никола Груевски, е на обиколка в Южна Америка, която включва Бразилия, Аржентина и Мексико.

ВАШИНГТОН - Комисията по външните работи на Американския конгрес ще обсъжда отношенията между Сърбия и Косово.
БАЗЕЛ - Най-голямото в света изложение за часовници и бижута отваря врати за широката публика.
РИЯД - Визита на американския министър на отбраната Чък Хейгъл. БТА

 


Тагове: събития, днес
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg