EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Събитията днес, 7 януари

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Събитията днес, 7 януари

mail10:15 | 07.01.2014прегледи 791 коментарикоментари 0


СОЧИ - Драконовски мерки за сигурност влизат в сила в Сочи месец преди зимната олимпиада, която ще бъде охранявана от 40 000 полицаи и военни.

БЕРЛИН - Агенцията по заетостта ще публикува данни за безработицата в Германия през декември.

ТОКИО - Турският премиер Реджеп Тайип Ердоган, който е на работно посещение в Япония, ще има днес среща с японския си колега Шиндзо Абе и ще бъде приет от император Акихито.

ИСТАНБУЛ - В Истанбул ще се състои Заседание по съдебния процес срещу Ерхан Тунджел, един от предполагаемите подбудители на убийството на турския журналист от арменски произход Хрант Динк.
Динк бе убит на 19 януари 2007 г. в Истанбул пред редакцията на турско-арменския седмичник "Агос", на който той е главен редактор.

ПАРИЖ - Френският президент Франсоа Оланд ще приеме министъра на финансите на САЩ Джейкъб Лу. По време на европейската си обиколка, която освен във Франция ще го отведе до Германия и Португалия, Джейкъб Лу ще обсъжда с домакините си най-вече глобалния икономически растеж и финансовата стабилност.

РИМ - Посещение на министъра на външните работи на Япония Фумио Кишида /до 10/. Европейската му обиколка включва и визити в Испания и Франция.

ВАШИНГТОН - Среща на държавния секретар на САЩ Джон Кери с южнокорейския външен министър Юн Бьон-се.

 В Сърбия, Македония, Черна гора днес празнуват Коледа по стария Юлиански календар. Освен тях, Коледа на 7 януари отбелязват и Руската православна църква, Ерусалимската патриаршия, Света гора, старокалендарците в Гърция и египетските копти./БТА

 

 

 


Тагове: събития, днес
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg